Contact »
New Project 1

Welkom Ipse de Bruggen

Geschreven op 11 juni 2020

We zijn erg blij om Ipse de Bruggen als nieuwe klant van ValueCare te verwelkomen!

Ipse de Bruggen gaat aan de slag met Dagelijkse Integrale Risicobeheersing. Focus ligt op risico’s in de bronregistratie, personeelsadministratie, en roostering. Hiervoor worden de systemen ONS NEDAP, Cura, AFAS en ORTEC ontsloten.

Met Dagelijkse Integrale Risicobeheersing ondersteunen we de medewerkers van Ipse de Bruggen bij een correcte registratie en verbetering van het administratieve proces. Tegelijkertijd kan de organisatie sturen op de uitkomsten en knelpunten in het proces gericht aanpakken. Daarbij wordt de AO/IC en het externe verantwoordingsproces geprofessionaliseerd en worden de financiële risico’s en de administratieve lasten geminimaliseerd.

Ipse de Bruggen, welkom in ons netwerk!

Stuur ons een bericht

Neem contact op

Annelien

Annelien Gijzen

+316 454 12 403
annelien.gijzen@valuecare.nl
connect via linkedin