• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Terugblik: Beter beslissen met Business Intelligence

  vvt & ghz vvt

  Met veel plezier kijken we terug op het webinar ‘Beter beslissen met Business Intelligence’. Want wat is er nou leuker dan dat onze klanten vertellen hoe ze ons product in de praktijk ervaren?! Trots zijn we op Alliade Zorgroep, Rivas Zorggroep en GGZ WNB die allen op hun eigen manier een succes maken van de inzet van Business Intelligence.

  Tijdens het webinar zijn de sprekers, naast de succesfactoren, ingegaan op de uitdagingen die de inzet van Business Intelligence met zich meebrengt. Want dat het niet altijd eenvoudig is om alle lagen van de organisatie te betrekken en de beschikbare informatie ook echt te laten gebruiken dat kan iedereen beamen. Waar Alliade Zorggroep meer gekozen heeft voor top-down benadering volgen Rivas en GGZ WNB een andere aanpak. Nieuwsgierig naar dit webinar, bekijk deze dan hier terug:

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.