• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Nieuw: Normenkader GHZ/VVT - Verantwoording Jaarrekening

  vvt & ghz vvt

  01-02-2021 - door Lise Verwer

  Zorginstellingen voor gehandicaptenzorg en ouderenzorg die ondersteuning zoeken bij de verantwoording van de jaarrekening, vinden op normenkaderzorg.nl het normenkader dat wij in samenwerking met onze klanten ontwikkelen.

  Welke beheersmaatregelen staan nu online op normenkaderzorg.nl?

  De volgorde waarin nieuwe beheersmaatregelen worden ontwikkeld stemmen wij af met de klanten in ons netwerk. Op dit moment staan de eerste beheersmaatregelen online die horen bij een aantal belangrijke thema’s voor de jaarrekening: Zorglegitimatie, Cliëntgegevens, Samenloop, Productie overschrijding en Zorgplan. Deze set wordt uitgebreid in overleg met onze klanten.

  Voor wie is normenkaderzorg.nl (extra) interessant?

  Normenkaderzorg.nl verzamelt, verdeelt en verspreidt kennis over normen voor zorginstellingen. Op deze plek publiceren wij de functionele uitwerkingen van beheersmaatregelen voor de verschillende normenkaders, waaronder het normenkader GHZ/VVT Verantwoording jaarrekening. Dit is interessant voor zorginstellingen die ondersteuning zoeken bij de verantwoording. In het bijzonder voor AO/IC auditors en controllers die graag slim gebruik willen maken van kennis en ervaring die op dit domein is opgedaan.

  Waarom deelt ValueCare haar kennis?

  Een belangrijke reden waarom wij onze kennis actief delen is de overtuiging dat dit, vroeg of laat, iedereen helpt sneller vooruit te komen. Daardoor kunnen wij met z’n allen meer bereiken in dezelfde tijd. Daarnaast is het delen van kennis voor ons de meest logische manier om jou direct te laten ervaren wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe wij werken.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.