Contact »
New Project

Welkom Pantein Zorggroep

Geschreven door Galya Tchougounnikova op 07 september 2021

Pantein Zorggroep start de samenwerking met ValueCare om het registratie- en declaratieproces beter te kunnen beheersen binnen alle diensten (ziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg). ValueCare levert het zoekplatform met dagelijkse Integrale Risicobeheersing (Daily Auditing).

Daarmee krijgt Pantein dagelijkse signalering van onjuiste registratie en declaratie van zorg. Zorgmedewerkers krijgen voortaan al gedurende het proces inzicht in die signaleringen en kunnen er meteen actie op ondernemen. De verantwoordelijke manager kan het proces via een dashboard monitoren en waar nodig bijsturen. Daardoor kan Pantein zicht straks beter verantwoorden, zowel intern als extern.

Wij kijken uit naar de samenwerking!

Meer weten over Daily Auditing?

Neem contact op

Galya Thougounnikova

Galya Tchougounnikova

+316 82 18 49 64
galya.tchougounnikova@valuecare.nl
connect via linkedin