• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Welkom Pantein Zorggroep

  vvt & ghz vvt

  Pantein Zorggroep start de samenwerking met ValueCare om het registratie- en declaratieproces beter te kunnen beheersen binnen alle diensten (ziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg). ValueCare levert het zoekplatform met dagelijkse Integrale Risicobeheersing (Daily Auditing).

  Daarmee krijgt Pantein dagelijkse signalering van onjuiste registratie en declaratie van zorg. Zorgmedewerkers krijgen voortaan al gedurende het proces inzicht in die signaleringen en kunnen er meteen actie op ondernemen. De verantwoordelijke manager kan het proces via een dashboard monitoren en waar nodig bijsturen. Daardoor kan Pantein zicht straks beter verantwoorden, zowel intern als extern.

  Wij kijken uit naar de samenwerking!

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.