Contact »
Replay webinar

Terugblik netwerksessie ‘Verlaag de controlelast voor de jaarrekening’

Geschreven door Eva Merckel op 12 oktober 2021

Tijdens deze netwerksessie hebben we kunnen luisteren naar het inspirerende verhaal van André de Wit van KwadrantGroep. Zij zijn één van de koploperinstellingen die met ons samenwerken om de controlelast in het jaarrekeningtraject te verlagen. Ook heeft Registeraccountant Jacqueline Springvloed-Dubbeld de deelnemers op enthousiaste wijze meegenomen in haar visie op het inzetten van geautomatiseerde interne controles voor de jaarrekening.

Leuk dat er actief werd deelgenomen en gediscussieerd!

Benieuwd naar de inhoud van deze sessie? Kijk hier de opname terug.

'Verlaag de controlelast voor de jaarrekening'

Kijk nu terug
Terugkijken »

Stuur ons een bericht

Een persoonlijke demo ontvangen?