Contact »
Sectordag gz fizi

Landelijke sectordag gehandicaptenzorg (Fizi)

Geschreven door Eva Merckel op 03 januari 2022

Innovatie in de bedrijfsvoering

De bijeenkomst vindt plaats op:

 • Datum: donderdag 27 januari 2022
 • Locatie: Online
 • Tijd: 14.00 - 16.30 uur
 • Aanmelden tot: dinsdag 25 januari 2022
 • Inschrijven verplicht

Ipse de Bruggen is bezig de maandafsluiting te versnellen en controles ver te automatiseren. Nieuwsgierig naar deze innovaties op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg? Meld je dan aan voor de online Sectordag GZ.

Gezien de maatregelen hebben wij er voor gekozen om de sectordag GZ met een verkort online programma toch door te laten gaan, met het idee om elkaar te kunnen inspireren op het gebied van innovatie in de bedrijfsvoering. Een mooi moment om zo het jaar te starten.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit

 • Opening door de voorzitter
 • Plenaire sessie

Henny Westdijk, directeur Services (finance, vastgoed, zorgbemiddeling en organisatieontwikkeling & innovatie) bij Ipse de Bruggen vertelt over de ontwikkelingen die binnen Ipse de Bruggen hebben plaatsgevonden en waar zij verder van dromen. Hij heeft een visie op het professionaliseren van de interne controle (inclusief het accountantstraject) en de maandafsluiting. De volgende fase die zij binnen Ipse de Bruggen voor ogen hebben is om het geleerde binnen de innovaties op het gebied van de bedrijfsvoering om te zetten in het verbeteren van de zorg. Software is ondersteunend aan dit traject, waardoor IT het controlewerk stevig ondersteunt, bijvoorbeeld door middel van automatische signalering.

 • Workshopronde
 1. Workshop Tips & Tops rondom technische innovatieve mogelijkheden (begeleiding door Value Care).
 2. Workshop Hoe innovatie te ondersteunen door middel van verandermanagement (begeleiding binnenkort bekend).
 3. Workshop De noodzaak van procesverbetering bij innovatie van de bedrijfsvoering (begeleiding binnenkort bekend).
 • Plenaire terugkoppeling

In iedere workshop zit een bestuurslid die de terugkoppeling verzorgt in een korte samenvatting, zodat ideeën en ervaringen toch met elkaar worden gedeeld.

Mis het niet en meld je aan!

Meld je nu aan via deze link

Aanmelden »

Stuur ons een bericht

Neem contact op