Contact »
Welkom doh zorggroep netwerk valuecare artikel

Nieuw in het ValueCare netwerk in de Eerste Lijn: Zorggroep DOH

Geschreven door Marlon van Eerdt-Gons op 08 maart 2022

Zorggroep DOH is een samenwerkingsverband van 19 huisartsenpraktijken, met in totaal 60 huisartsen, 120 praktijkondersteuners en 120 ketenpartners. Samen leveren zij zorg aan 130.000 patiënten in en om Eindhoven. DOH loopt voorop op het gebied van innovatie in de eerste lijn, met persoonsgerichte zorg en wijkgerichte initiatieven. Die innovatie is nodig om de toenemende zorgvraag in combinatie met krapte op de arbeidsmarkt de komende jaren het hoofd te kunnen bieden. Hierbij spelen wijkgerichte zorgprogramma’s voor chronisch zieken en projecten op het gebied van zorgvernieuwing een belangrijke rol.

Eén van de pijlers voor succesvolle innovatieve zorg is goede, actuele en betrouwbare stuurinformatie. DOH Zorggroep en ValueCare zijn daarom een samenwerking gestart om data uit verschillende bronnen te ontsluiten en integraal en eenvoudig toegankelijk te maken voor de zorggroep én de praktijken. ‘Een belangrijke stap in de professionalisering van ons datamanagement. En dan ook nog startend op een cruciaal dossier: zorg vernieuwen en optimaliseren’, aldus Jorien Sjoerdsma, bestuurder Zorgroep DOH.

ValueCare verwelkomt Zorggroep DOH graag in haar netwerk en kijkt uit naar de samenwerking!

Stuur ons een bericht

Neem contact op

Marlon van Eerdt

Marlon van Eerdt-Gons

+316 514 65 202
marlon.van.eerdt@valuecare.nl
connect via linkedin