• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Wat doet ValueCare voor de Gehandicaptenzorg?

  vvt & ghz

  Wat doet ValueCare voor de Gehandicaptenzorg?

  Door de toenemende vraag om zorg, de zorgzwaarte en een tekort aan personeel hebben veel instellingen binnen de Gehandicaptenzorg te maken met meer druk. Het verantwoorden van de kosten en de focus op kwaliteit maken de administratieve lastendruk hoog.

  Scherper sturen op de (zorg)processen door slim gebruik te maken van de eigen data helpt bij het sturen op kwaliteit en kosten. Zo maak je de zorg bespreekbaar, transparant en compliant. En de professionals hebben de regie.

  Hoe geef je dit vorm?

  Door slim gebruik te maken van je data met ValueCare verlies je als zorginstelling binnen de Gehandicaptenzorg geen tijd meer aan handmatige controlelijsten.

  Je verliest geen tijd aan reactieve herstelacties en opstellen en eindeloos aanpassen van rapportages is verleden tijd. Ook besteed je geen onnodige tijd meer aan het controleren van de data op juistheid en volledigheid.

  En dat is prettig, want tijd is geld.

  Gebruiksvriendelijke zoektechnologie vergroot betrokkenheid

  ValueCare maakt gebruik van herkenbare zoektechnologie. Deze is eenvoudig en toegankelijk en biedt inzichten die relevant zijn.

  Het enthousiasme van de medewerkers zal de betrokkenheid binnen de organisatie vergroten.

  Met ValueCare Risicobeheersing in control

  De hoeveelheid data en de diversiteit in systemen groeit binnen de GHZ-instellingen. Het verzamelen, controleren en analyseren van deze data kost veel tijd en verloopt vaak inefficiënt.

  ValueCare Risicobeheersing zorgt dat je de registratie razendsnel op orde hebt. Dagelijkse controles activeren medewerkers om zélf een correcte en volledige registratie te voeren.

  Door dagelijkse meldingen van afwijkingen en activiteit zijn handmatig samengestelde controle- of signaallijsten overbodig.

  Zorg die geleverd is, wordt tijdig betaald. Het compliance proces til je naar een hoger niveau en je bent aantoonbaar in control.

  Bovendien levert het je ook nog een gegarandeerde ROI van meer dan 200% op.

  Alle voordelen van eenvoudig sturen met ValueCare Stuurinformatie op een rijtje

  Met de Stuurinformatie van ValueCare stuur je effectief op uitkomsten van ingezet beleid. Je stuurt eenvoudig op data, hebt actueel inzicht in financiën, personeel, productie en kwaliteit.

  Bovendien stuurt iedere medewerker zelf op het verbeteren van zijn of haar prestaties met een eigen prestatiekaart.

  Werken met ValueCare Stuurinformatie is eenvoudig en intuïtief. Je hebt dagelijks actueel inzicht in de productieafspraken en wat hiervan gerealiseerd is. Medewerkers vinden razendsnel de informatie die ze nodig hebben en waar zij voor geautoriseerd zijn.

  Als instelling binnen de Gehandicaptenzorg sta je niet alleen

  Ons ValueCare netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 100 zorginstellingen. Binnen dat netwerk wisselen onze klanten actief controles, rapportages, kennis en ervaring uit. Inspanningen en kosten worden binnen het netwerk met elkaar gedeeld.

  Zo profiteer je als GHZ-instelling direct en maak je gebruik van alle controles en rapportages die andere GHZ-instellingen al hebben ontwikkeld.

  Het wiel is al uitgevonden en dat bespaart tijd.

  Interesse? Vraag een vrijblijvende demo aan:

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.