Contact »
Welkom omm

Welkom in het ValueCare netwerk: Oh My Mood

Geschreven door Martine Teeselink op 15 maart 2023

Oh My Mood is een groeiende innovatieve zorginstelling die toegankelijkheid en betaalbaarheid van goede zorg nastreeft. Om de interne control-functie te professionaliseren gaat Oh My Mood over van handmatige rapportages naar geautomatiseerde actuele stuurinformatie.

ValueCare ondersteunt daarbij met integrale stuurinformatie: prestatiekaarten op organisatie-niveau en per locatie voor de teamleiders en voor behandelaren, KPI’s op financiën, personeel, productie en productiviteit, en een financiële rapportage afgezet tegen begrotingsnorm, inclusief trendinformatie.

Daarmee krijgen managers, teamleiders en behandelaren inzicht in de belangrijkste KPI’s en kan Oh My Mood tijdig bijsturen op risico’s.

We kijken uit naar de samenwerking!

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Anneke

Anneke Lalleman

+316 123 63 515
anneke.lalleman@valuecare.nl
connect via linkedin