• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Welkom in het ValueCare netwerk: Oh My Mood

  Oh My Mood is een groeiende innovatieve zorginstelling die toegankelijkheid en betaalbaarheid van goede zorg nastreeft. Om de interne control-functie te professionaliseren gaat Oh My Mood over van handmatige rapportages naar geautomatiseerde actuele stuurinformatie.

  ValueCare ondersteunt daarbij met integrale stuurinformatie: prestatiekaarten op organisatie-niveau en per locatie voor de teamleiders en voor behandelaren, KPI’s op financiën, personeel, productie en productiviteit, en een financiële rapportage afgezet tegen begrotingsnorm, inclusief trendinformatie.

  Daarmee krijgen managers, teamleiders en behandelaren inzicht in de belangrijkste KPI’s en kan Oh My Mood tijdig bijsturen op risico’s.

  We kijken uit naar de samenwerking!

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.