• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Vijf redenen om bij ValueCare te werken (+ vier vacatures)

  Onze dienstverlening groeit hard. En daarom zoeken wij nieuwe professionals die zin hebben het beste uit zichzelf én het team te halen. Van dataspecialist tot sales professional en van consultant tot Java ontwikkelaar. Maar naast een match op inhoud van een vacature is een match tussen wat er voor jou toe doet in je werk en wie wij zijn misschien nog wel belangrijker. Daarom begin ik met vijf redenen die volgens ons het werken bij ValueCare typeren.

  Grip op je carrière

  We kijken samen wat er bij jou past en wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Niet alleen bij de start van je carrière bij ValueCare maar ook daarna. Trainingen en mogelijkheden voor extra opleidingen zijn hier voorbeelden van.

  Slimme collega's

  Je collega's zijn academisch geschoold en hebben zin om het het beste uit zichzelf en het team te halen. Ze delen kennis en ervaringen actief met elkaar want zo bereiken we meer. Onze open cultuur en platte organisatie helpen daar natuurlijk bij.

  Ruimte voor focus

  Wil jij werken aan structurele oplossingen voor een klant en bijdragen aan resultaat? En wil je daarbij kunnen terugvallen op een stevige thuisbasis van waaruit jij je kunt ontwikkelen? Wij hebben oog voor de lange termijn en dat vereist aandacht. Focus krijgt bij ons alle ruimte.

  Niet volgen, maar leiden.

  De wereld van onze klanten is altijd in beweging. Afspraken met bijvoorbeeld accountants, verzekeraars, veranderende wet- en regelgeving of nieuwe (behandel)methoden vragen voortdurend om nieuwe normen. Wij van ValueCare werken deze normen op een gestandaardiseerde wijze uit. Vaak wordt onze uitwerking door anderen overgenomen. De drive om de standaard te zetten houdt ons scherp én werkt verslavend. Doe je mee?

  Out of Office

  Hard werken doen wij graag, maar tijd voor ontspanning vinden wij ook belangrijk. Bijvoorbeeld door buiten de deur inspiratie op te doen of gewoon even níet bereikbaar te zijn. Daarnaast is er altijd ruimte om even de gedachten te verzetten tijdens een potje tafelvoetbal of een goed gesprek met collega’s. Ook organiseren we maandelijkse uitjes en borrels.

  Onze vacatures...


  #1 Vacature Dataspecialist

  Je ondersteunt de klanten bij het analyseren en structureren van hun data en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van controles en BI dashboards. De nadruk ligt op het ontwikkelen van nieuwe concepten die de dynamiek van de klantomgeving volgen en beheersbaar maken. Daarbij bepaal je in hoge mate zelf de manier waarop je het eindresultaat gaat bereiken.
  bekijk vacacture »

  #2 Vacature Sales Professional

  Wij zoeken een ondernemende Sales Professional met ruime ervaring, die samen met collega’s verantwoordelijk is voor de verdere groei van ValueCare. Je benadert de verkoop vanuit de behoefte van de klant en kunt deze behoefte overtuigend koppelen aan onze innovatieve technologie en toegevoegde waarde.
  bekijk vacature »

  #3 Vacature Consultant

  Als Consultant bepaal je samen met jouw klanten de optimale afspraken voor hun bedrijfsprocessen, doelen, systeeminrichting en en financiën. Je adviseert welke personen in actie moeten komen en assisteert bij het behalen van het resultaat en doelen. Samen met je collega’s transformeer je afspraken en controles in een soepel werkende bewaking van risico’s en doelen van de organisatie.
  bekijk vacature »

  #4 Vacature Java ontwikkelaar

  Als Java ontwikkelaar bij ValueCare werk je aan complexe vraagstukken in een klein en hecht team.
  De integratie, het beheer en de verbetering van onze innovatieve dienst is een van de uitdagingen. Dit neemt direct veel verantwoordelijkheid met zich mee. Ook kun je goede ideeën direct in de praktijk brengen
  bekijk vacature »


  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.