• Nieuws
 • Werken bij
 • Contact
 • Terugblik: Aan de slag met Rechtmatigheidsverantwoording

  gemeenten

  Wat hebben we met elkaar een energie gekregen van dit webinar! De sprekers van de gemeente Nissewaard (Marcel Schippers en Iris Sips-Weck) en onze eigen Anneke Lalleman hebben de deelnemers op enthousiaste wijze meegenomen in het onderwerp Rechtmatigheidsverantwoording. Er is een concreet stappenplan gepresenteerd en Iris heeft de deelnemers uitgenodigd uit om ervaringen te delen en samen op te trekken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het gratis webinar terug.

  Eén ding is zeker, Rechtmatigheidsverantwoording leeft! De volgende webinar waarin we de praktijk van de auditor en interne beheersing induiken staat alweer gepland op 12 november.

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.