• Nieuws
 • Vacatures
 • Contact
 • Met een gerust hart op Zomerreces

  gemeenten

  Het zomerreces is aanstaande. Na een intensief en bijzonder jaar is iedereen daar ook wel aan toe! Maar gaat alles wel goed in uw afwezigheid of liggen er stapels herstelwerk op u te wachten als u weer van vakantie terugkeert?

  Hoe mooi zou het zijn als ook in uw afwezigheid iedere dag opnieuw alle uitgaven automatisch zouden worden gecontroleerd? Iedere beschikking wordt getoetst? Iedere declaratie wordt gecheckt? Recht, hoogte en duur van alle verstrekkingen wordt gemonitord?

  Gemeenten die met ValueCare werken, beschikken over een krachtig instrument dat data continu bewaakt en directe feedback geeft aan de verantwoordelijke medewerker als er iets niet klopt. Eenvoudig, overzichtelijk en navolgbaar. Gecertificeerd en getoetst door de accountant, bruikbaar voor zowel interne als externe verantwoording. 

  Stof tot nadenken…

  De rechtmatigheidsverantwoording is met een jaar uitgesteld. Dat geeft gemeenten een jaar extra de tijd om hun ‘3 lines of defence’ op orde te krijgen. Benut deze kans om de eerste lijn nu eindelijk écht goed te faciliteren met dagelijks persoonlijk toegewezen acties. Ontdek hoe Daily Auditing werkt en plan nu alvast een online demo-afspraakin voor na uw vakantie! 

  De kosten van jeugdzorg en Wmo zijn voor veel gemeenten nog steeds ondoorzichtig en niet goed voorspelbaar. Bent u er gerust op dat uw gemeente dit jaar wél binnen budget blijft? Met de dagelijks actuele stuurinformatie van ValueCare houdt u vinger aan de pols op vier essentiële gebieden: toegang, processen, kosten en ontwikkeling. Kijk onze webinar terug of maak direct een afspraak!

  De zomer is een mooi moment voor reflectie en misschien alvast even nadenken over wat datagericht werken voor je gemeente kan betekenen omdat het écht ontzorgt.

  Fijne vakantie!

  ValueCare maakt gebruik van cookies. Meer weten? Lees ons privacy statement en cookieverklaring.