BI as a Service in de praktijk bij GGZ Delfland

Op 21 september geeft GGZ Delfland inzicht in hoe zij samen met ValueCare een groot aantal KPI-rapportages heeft ontwikkeld en BI as a Service heeft ingericht. GGZ Delfland voorziet hiermee diverse lagen in de organisatie van relevante en actuele stuur- en managementinformatie.

Kwalitatief goede informatievoorziening is essentieel om doelen, kansen en ambities te realiseren. Veel instellingen worsteln om dit goed in te richten binnen hun organisatie. Tegelijkertijd zijn steeds meer instellingen zich bewust dat het opzetten en beheren van goede informatievoorziening complex is en geen strategische kernactiviteit van zorginstellingen. Steeds meer instellingen kiezen er dan ook voor om zich hierbij te laten ondersteunen.

ValueCare levert met BI as a Service een oplossing waarmee u snel beschikt over een uitgebreide set aan KPI-rapportages. Binnen ons netwerk ontwikkelen we nieuwe rapportages die we ook met andere instellingen in het netwerk delen. We bieden hiermee één overzichtelijk en gebruikersvriendelijk  portaal, waarmee managers en behandelaren dagelijks, transparant en eenvoudig hun doelen en KPI’s kunnen monitoren. Dit kan op het gebied van financiën, personeel, productie kwaliteit, et cetera (inclusief maandelijkse rapportages en externe verantwoording).

Informatie en aanmelden

De sessie wordt gehouden op 21 september van 10:00 – 13:00 uur met GGZ Delfland. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze sessie. U kunt zich vóór 15 september aanmelden via onderstaande knop:

Aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor Raden van Bestuur, financieel directeuren en andere geïnteresseerden vanuit GGZ instellingen. 

Leave a Reply