Contact »

Jeugdmonitor

Meer grip op contractuele afspraken in de jeugdzorg? 

Met onze Jeugdmonitor zie je hoeveel omzet aan jeugdzorg er gerealiseerd is en hoeveel omzet er verwacht wordt. Door dit inzicht te koppelen aan de afspraken die jouw organisatie heeft gemaakt met onder meer gemeenten en jeugdregio’s ben je volledig in control.

Reken af met onbetaalde zorg

Doordat iedere opdrachtgever zijn eigen eisen, tarieven, budgetgrenzen, beoordelingscriteria en indicatoren hanteert, is de administratie bij jeugdzorginstellingen uitgebreid en vaak heel complex.

Daardoor ontstaan er makkelijk fouten en wordt soms ongemerkt minder of juist veel meer zorg geleverd dan in de contracten is vastgelegd.

Om de hoeveelheid onbetaalde zorg te verkleinen en er zeker van te zijn dat ze leveren wat ze hebben beloofd, zoeken veel jeugdzorginstellingen naar nieuwe manieren om grip te krijgen op de afspraken die ze maken met gemeenten en jeugdregio’s.

Met de Jeugdmonitor van ValueCare krijg je dagelijks inzicht in de gerealiseerde omzet en zorg

Leveren wat je belooft en betaald krijgen wat je hebt geleverd

De Jeugdmonitor neemt de administratie volledig uit handen. Alle gemaakte afspraken worden gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard. In een paar kliks kun je de actuele stand van zaken per financier tonen. Met als resultaat dat het percentage geleverde maar onbetaalde zorg drastisch afneemt. Zorg die - vanwege de ingewikkelde administratie - niet of te laat op een factuur komt, nu wél direct meegenomen.

In control

In de Jeugdmonitor zie je dagelijks hoeveel omzet gerealiseerd is en hoeveel omzet verwacht wordt. Dit inzicht wordt in de Jeugdmonitor gekoppeld aan de afspraken met gemeenten en jeugdregio’s. Daardoor heb je altijd een actueel overzicht van je geplande versus gerealiseerde omzet en ben je volledig in control.

Wij helpen de jaarlijkse omzet te monitoren, zodat je inzicht krijgt in de afspraken en (verwachte) zorgproductie. Zo kun je tijdig bijsturen waar nodig en de gemaakte afspraken met de jeugdregio’s bewaken.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief controles, rapportages, kennis en ervaring met elkaar uit. Op deze manier lopen al onze klanten altijd voorop en worden inspanning en kosten ook met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 100 zorginstellingen en gemeenten. 

Over ValueCare

Share knowledge, empower people

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en stuurinformatie in de zorg. Wij ondersteunen meer dan 100 organisaties met datagerichte risicobeheersing en sturing op prestaties.

We leveren een uitgebreide set van meer dan 1000 controles en 120.000 rapportages, die ontwikkeld zijn in samenwerking met ons netwerk. De uitwerking van de beheersmaatregelen en normen is openbaar toegankelijk via normenkaderzorg.nl en normenkadergemeente.nl.

Fact organisaties
100+ organisaties
Fact cliënten
80+ Dataspecialisten en consultants
Fact professionals
De beste open source technologie
FactBI Rapportages
Sterk inhoudelijke kennis

Meest gestelde vragen

Over de jeugdmonitor

Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het om de Jeugdmonitor werkend te krijgen?

Dat kan snel. Binnen 1 of 2 maanden (of een of twee) heeft ValueCare de Jeugdmonitor draaien en heb je zicht op je productie(voorspelling). ValueCare ondersteunt al meerdere instellingen en heeft een beproefde en gestandaardiseerde methodiek.

Is mijn data veilig en voldoet ValueCare aan de AVG?

Ja. ValueCare hecht veel waarde aan de veiligheid van je data. De data blijft in je organisatie en voor de verwerking hanteren wij strakke, gecertificeerde procedures. Die laten we ieder jaar toetsen. Wij zijn al meer dan 8 jaar ISO27001/NEN7510 gecertificeerd en sluiten met alle zorgorganisaties een verwerkersovereenkomst (conform de standaard).

Hoe actueel is de Jeugdmonitor?

De Jeugdmonitor wordt dagelijks automatisch bijgewerkt. Daardoor heb je altijd een actueel overzicht en kun je tijdig bijsturen als dat nodig is.

Vraag gratis demo aan

Connect direct

600px Bas

Bas Stadhouders

+316 243 63 500
bas.stadhouders@valuecare.nl

connect via linkedin