Contact »

Jeugdmonitor

Meer grip op contractuele afspraken met verschillende opdrachtgevers? 

Met onze Jeugdmonitor zie je onder meer hoeveel omzet aan jeugdzorg er gerealiseerd is en hoeveel omzet er verwacht wordt. Door dit inzicht te koppelen aan de afspraken die jouw organisatie heeft gemaakt met onder meer gemeenten en jeugdregio’s ben je volledig in control.

Leveren wat je belooft

Afrekenen met onbetaalde zorg

Wij zien dat veel jeugdzorginstellingen zoeken naar nieuwe manieren om grip te krijgen op de afspraken die ze maken met gemeenten en jeugdregio’s. Het feit dat iedere opdrachtgever zijn eigen eisen, tarieven, budget grenzen, beoordelingscriteria en indicatoren hanteert vraagt van jeugdzorginstellingen een zeer uitgebreide administratie. 

Het is voor de jeugdzorginstellingen dan ook zeer belangrijk dat er niet ongemerkt veel minder of juist veel meer zorg wordt geleverd dan in het contract is vastgelegd.

Onze Jeugdmonitor neemt de administratie volledig uit handen. De gemaakte afspraken worden gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard. In een paar kliks kun je de actuele stand van zaken per financier tonen. Met onder meer als resultaat dat het percentage wel geleverde maar onbetaalde zorg drastisch afneemt. Zorg die - vanwege de ingewikkelde administratie - vaak niet of veel later werd gefactureerd wordt nu wél direct meegenomen.

Wij helpen de jaarlijkse omzet te monitoren, zodat je inzicht krijgt in de afspraken en (verwachte) zorgproductie. Zo kun je tijdig bijsturen waar nodig en de gemaakte afspraken met de jeugdregio’s bewaken.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief kennis en ervaringen met elkaar uit. Deze instellingen maken al gebruik van de Jeugdmonitor:

Meest gestelde vragen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Hoe lang duurt dit om het werkend te hebben?

Dat kan snel, binnen 1-2 maanden kan ValueCare een Jeugdmonitor bij u hebben draaien waarmee u zicht heeft op uw productie(voorspelling). ValueCare ondersteunt al meerdere instellingen en heeft een beproefde en gestandaardiseerde methodiek.

Is mijn data veilig en voldoet ValueCare aan de AVG?

ValueCare hecht veel waarde aan de veiligheid van uw data. De data blijft bij u in de organisatie en voor de verwerking hanteren wij strakke (gecertificeerde) procedures. Die laten wij ook ieder jaar toetsen. Wij zijn al meer dan 8 jaar ISO27001/NEN7510 gecertificeerd en sluiten met alle zorgorganisaties een verwerkersovereenkomst (conform de standaard).

Hoe actueel is de Jeugdmonitor?

De Jeugdmonitor wordt dagelijks geautomatiseerd bijgewerkt en geeft daarmee een actueel beeld (t/m gisteren) van de stand van zaken, waardoor u tijdig kunt bijsturen.

Vraag gratis demo aan

Connect direct

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin