Contact »

Module Personeel

Betrouwbare stuurinformatie op één plek

Met de inzet van personeel heb je als organisatie te maken met diverse vraagstukken. Betrouwbare personeel gerelateerde stuurinformatie is voor zowel het welzijn van de medewerkers alswel de bedrijfsvoering cruciaal.

Module Personeel

Wat levert deze module op?

Waar personeel is spelen vragen omtrent zaken als ziekteverzuim en bezetting. Tevens is tijdig sturen op bijvoorbeeld onderbezetting van belang voor het welzijn van de medewerkers. ValueCare biedt deze en andere personele inzichten aan in overzichtelijke dashboards. 

Zo hebben wij verschillende inzichten op verzuim - o.a. verzuimduur, verzuimfrequentie en nulverzuimers -, in- en uitstroom van medewerkers en de bezetting op basis van het contract. Deze inzichten worden getoond vanuit verschillende doorsnedes, zoals per tijdsperiode, organisatieonderdeel, functie, arbeidsovereenkomst etc.

De belangrijkste voordelen

Snelle implementatie: rapportages direct beschikbaar vanuit netwerk

ValueCare werkt voor meer dan 100 organisaties. En al die organisaties hebben stuurinformatie nodig op gebied van personeel. Samen met haar klanten zorgt ValueCare dat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Binnen het netwerk wordt relevante informatie gedeeld via een bibliotheek met rapportages. Zo zorgen we dat je snel toegang hebt tot heel veel relevante informatie.

Slimme verbanden leggen

De combinatie van de module Personeel met bijvoorbeeld de module Financieel geeft extra inzichten in onderwerpen zoals kosten voor Personeel niet in loondienst (PNIL’ers) vs personele informatie over PNIL’ers

Veel ervaring met ontsluiten bronsystemen

ValueCare heeft ervaring met het ontsluiten van meer dan 200 bronsystemen waaronder veelgebruikte personele pakketten als AFAS, Visma en Beaufort

Vergroten betrokkenheid personeel op alle lagen

Door bijvoorbeeld teamleiders actueel inzicht te geven in hoe het ervoor staat met de personele KPI’s van hun eigen organisatieonderdeel vergroot je de betrokkenheid bij hun medewerkers. Men heeft een middel in handen om zelf te sturen op bijvoorbeeld het ziekteverzuim en is niet afhankelijk wat anderen hen aanleveren.

Meer weten over de module Personeel?

Vraag hier een gratis demo aan
Neem contact op »

ValueCare netwerk

Samen weten we meer

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten controles, rapportages, kennis en ervaring met elkaar uit. Op deze manier lopen al onze klanten altijd voorop en worden inspanning en kosten ook met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 80 zorginstellingen, gemeenten en profit organisaties.

Maarten
"ValueCare maakt ons minder kwetsbaar. Dankzij onze samenwerking is de continuïteit én doorontwikkeling van onze Business Intelligence oplossingen verzekerd. Oók als onze eigen BI medewerkers onverhoopt wegvallen." Maarten Sielcken, CFO / Manager Financiën en Informatie bij Rivas Zorggroep

Stuur ons een bericht