Contact »

Webinar

Halveer de controlelasten voor de jaarrekening

26 januari tussen 10:00 - 11:00
Managers, controllers, financieel directeuren

Terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en begin direct met het terugkijken van dit event.

Elk jaar weer leidt het jaarrekeningtraject tot veel werk en flinke stress. Zeker nu de arbeidsmarkt krap is en veel teams handen tekortkomen, is elke minuut die je moet besteden aan achteraf controleren er één te veel. En daar komt nog bij dat het dan al te laat is om nog actief bij te sturen.

Met dagelijkse geautomatiseerde controles op je productie- en cliëntregistratie, wordt bijsturen in het proces de standaard. Acties worden direct belegd bij de juiste eindverantwoordelijke en risico’s tijdens de jaarverantwoording zijn afgedicht.

Wil je weten hoe dat werkt, en wat ervoor nodig is om de controlelasten voor de jaarrekening in jouw organisatie flink te verlagen?

Meld je dan nu aan voor dit webinar.

Voor wie is dit webinar:

Managers, Controllers, Financieel directeuren, leden van RvB en medewerkers die een rol hebben in de productieverantwoording van de jaarrekening voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »