Contact »

Webinar

Manage risico's op gemiste omzet in de VVT en GHZ

22 maart tussen 10:00 - 11:00
Managers, controllers, financieel directeuren

Terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en begin direct met het terugkijken van dit event.

Volledige registratie en facturatie is belangrijker dan ooit: enerzijds neemt de financiële druk toe, anderzijds het risico op onderregistratie door extra druk op personeel. ValueCare heeft samen met het klantnetwerk de controle-bibliotheek hierop uitgebreid. Denk hierbij aan risico’s zoals het missen van mutatiedagen, niet gefactureerde productie, het missen van toeslagen of de aanwezigheid van legitimaties zonder productie.

Met dagelijkse geautomatiseerde controles op volledigheid weet je zeker dat alle zorg die je levert ook gedeclareerd wordt. Daarnaast worden alle acties direct belegd bij de juiste eindverantwoordelijke, zodat eventueel gemiste registratie snel kan worden opgelost.

Weten waar de grootste risico’s zitten op gemiste omzet en benieuwd naar de controleset die we hiervoor hebben ontwikkeld? Meld je dan nu aan voor dit webinar.

Voor wie is dit webinar:

Managers, Controllers, Financieel directeuren, leden van RvB en medewerkers die een rol hebben in de (verantwoording van) registratie, facturatie en omzet in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Geen event missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Vragen over dit event?

Stel ze aan onze organisator!

Ik hoop dat je ons webinar interessant vond en dat je antwoord hebt gekregen op je vragen. Ben je benieuwd wat ValueCare voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang je graag de presentatie(s) uit dit webinar? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat je deze ontvangt.

Stuur bericht »