Contact »

Ziekenhuizen

Toekomstbestendige zorg

We staan voor de uitdaging om de beste zorg te leveren én de zorgkosten beheersbaar te houden. Dat vraagt integrale sturing en daarbij helpen we ziekenhuizen

De kracht van een netwerk

en slimme zoektechnologie

Bij het bestuurbaar houden van een zorgorganisatie is het van belang alle lagen van de organisatie te faciliteren én actief te betrekken. ValueCare ondersteunt zorgorganisaties om dit besturingsmodel in te richten, waarbij we gebuik maken van slimme zoektechnologie, standaarden en de kracht van een groot netwerk waardoor je het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden.

Integrale Risicobeheersing

Houd grip op de belangrijkste risico’s

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 800 controles . Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is gelegd.

Business Intelligence & Prognoses

Stuur gericht en bereik doelen

ValueCare ondersteunt haar klanten met het inrichten van een effectief sturingsmodel, en maakt prestaties inzichtelijk op verschillende lagen in de organisatie. Jij en je collega's kunnen in één oogopslag zien of doelen bereikt worden. Dankzij onze bibliotheek met 40 KPI dashboards en 160.000 informatieproducten hebben ze snel en eenvoudig toegang tot alle relevante informatie.

Zoektechnologie BI Zoekmachine & Apps » Daily auditing Daily Auditing & Horizontaal Toezicht » Bi service Business Intelligence & Prognoses »

Meest gestelde vragen

Ziekenhuizen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de ziekenhuis-sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de ziekenhuizen. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld HiX, EPIC, Nexus, Cerner/SAP, AFAS, Exact en Beaufort.

Waarom kunnen we niet zonder al die controles?

We ondersteunen ziekenhuizen om alle activiteiten die zijn uitgevoerd ook juist, tijdig en volledig vast te leggen. Daarbij sluiten we aan op de eisen die gesteld worden en proberen dat zo eenvoudig mogelijk te maken. We bewaken daarbij de rechtmatigheid van zorg én kijken we ook of alles volledig is gefactureerd.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten op basis van een door de zorg opgezette standaard (BOZ verwerkersovereenkomst).

Wat kan het netwerk van ValueCare ons opleveren?

Alle KPI-rapportages en controles die ontwikkeld worden zijn beschikbaar voor het netwerk. Zo kun je direct aan de slag en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Daarnaast hebben we bijeenkomsten waar je kennis- en ervaringen kan uitwisselen. Op nieuwe ontwikkelingen spelen we snel in waarbij we vaak met een paar koplopers samenwerken.

Hoogwaardige dashboards

Alles in één oogopslag

Onze dashboards leveren een altijd actueel inzicht in benodigde acties om in control te zijn en zijn gebaseerd op onze state-of-the-art zoektechnologie.

5 Redenen

om voor ValueCare te kiezen

ValueCare is marktleider op gebied van risicobeheersing en BI. Daar zijn we trots op. Hiernaast vind je belangrijke redenen waarom onze klanten voor ValueCare kiezen. Je mag het hen natuurlijk ook zelf vragen!

Groot netwerk met kennisdeling

ValueCare levert haar dienstverlening aan ruim 100 instellingen. De rapportages, dashboards en beheersmaatregelen die ontwikkeld en gebruikt worden, zijn beschikbaar voor al onze klanten. Hiermee kun je snel aan de slag en resultaat behalen.

Slimme zoektechnologie

Om snel de gewenste informatie te vinden maken we gebruik van een innovatieve zoektechnologie vergelijkbaar met Bol en Funda. Hiermee verandert interne informatievoorziening van push naar pull.

ROI >100% gegarandeerd

Wij garanderen een sluitende business case met minimaal 100% ROI na 1 jaar en maken dit concreet en meetbaar.

Betrokken en snel resultaat

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de oplossingen van ValueCare écht werken binnen uw organisatie.

Dankzij de beschikbare rapportages en controles vanuit ons netwerk kunnen wij op korte termijn resultaat garanderen.

100% Gecertificeerd

Onze volledige dienstverlening is ISO 27001 / NEN 7510 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Een groot voordeel hiervan is dat jouw data veilig is en dat accountants en verzekeraars op onze oplossingen kunnen steunen.

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief ervaringen, kennis enBI rapportages met elkaar uit. Op deze manier lopen onze klanten altijd voorop en worden ontwikkelingskosten met elkaar gedeeld.

Ons netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 100 zorginstellingen, gemeenten en andere profit organisaties.

Rijnstate
"Met de automatische facturatie-blokkadefunctie van ValueCare verlagen wij onze administratieve lasten per direct." Jolanda Proosten, Manager Financiële / Zorgadministratie, Ziekenhuis Rijnstate
Zuyderland
Noordwest Ziekenhuisgroep
Rijnstate
Gelre Ziekenhuizen
Erasmus MC
Haaglanden Medisch Centrum
AMC
LUMC
Boven IJ Ziekenhuis
VUmc

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsflits!

Laatste nieuws

Ziekenhuizen

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Claudia

Claudia Keijzers

+316 107 08 265
claudia.keijzers@valuecare.nl
connect via linkedin

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin