Contact »

Juiste, tijdige en volledige registratie en facturatie in Ziekenhuizen

Zorgen voor omzetbehoud, juist in de COVID-periode!

De financiële situatie is onzeker en dit jaar is het nog belangrijker dat alle geleverde zorg ook wordt geregistreerd en gefactureerd. ValueCare heeft met haar netwerk van 43 ziekenhuizen honderden controles op volledigheid van registratie gepubliceerd, ook in deze COVID-19 periode. Met intelligente verbanden tussen verrichtingen, diagnoses en afspraken signaleren we onvolledige trajecten of onjuiste (werk)diagnoses. Met onze controles op volledigheid zorgen we samen met de ziekenhuizen dat zij financieel gezond zijn en blijven.

ValueCare levert volledige Horizontaal Toezicht ondersteuning aan circa 35 ziekenhuizen

Beheersen van risico's én acties

ValueCare begrijpt dat het een uitdaging is om grip te houden op risico’s. Daarom leveren wij onze klanten een volledig ingericht Control Framework inclusief een bibliotheek met 1000+ controles. Hiermee worden strategische risico’s bewaakt met betrokkenheid van alle lagen. De organisatie is aantoonbaar in control en de basis voor Horizontaal Toezicht is hiermee gelegd.

Werk maken van Horizontaal Toezicht? »

De gevolgen van COVID-19 op zorgproductie

Productie prognose op basis van verschillende scenario’s

De trendbreuk als gevolg van deze pandemie is dermate groot dat prognosecijfers niet snel genoeg meebewegen. Onze vernieuwde schadelastmonitor levert meerdere scenario’s, waardoor de prognose van de zorgproductie weer goed in beeld is en tijdig kan worden bijgestuurd. Wil je meer weten over de schadelastmonitor? Vraag dan een demo aan.

SearchData

Vind waar je naar op zoek bent

Onbeperkt aantal gebruikers, dagelijkse aansluiting van brondata en dagelijks beheer

Data Auditing

Weten wat je moet doen

Geautomatiseerde controles
  • Gegarandeerde business case (> 200% ROI)
  • Volledigheid van registratie en facturatie
  • Gerichte toewijzing aan verantwoordelijk medewerkers
  • Ook in dit jaar zorgen voor omzetbehoud
  • Aantoonbaar in-control als basis voor Horizontaal Toezicht

Business Intelligence

Weten waar je op moet sturen

Rapportages
  • Compleet inzicht in de geleverde zorg en productie
  • Eenvoudig in te richten persoonlijke dashboards
  • Geen licentiekosten
  • Per persoon in te richten prestatiekaarten
  • De belangrijkste risico's direct in beeld

Waarom Data Auditing?

Voordelen voor ziekenhuizen

Wij garanderen met de inzet van SearchData met geautomatiseerde controles een ROI van meer dan 200%. Dankzij dagelijkse controles worden medewerkers geactiveerd om zélf een correcte en volledige registratie te voeren. 

Op deze manier hoeven controle- of signaallijsten niet meer achteraf handmatig samengesteld te worden. Bovendien wordt zo alle productie die de organisatie levert (tijdig) betaald en het compliance proces naar een hoger niveau getild. Jouw ziekenhuis is altijd aantoonbaar in-control.

Waarom Business Intelligence?

Voordelen voor ziekenhuizen

Wij verzekeren dat je met SearchData met Rapportages een oplossing in huis haalt die snel en gemakkelijk inzichten levert. Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen rol gebaseerde prestatiekaart waarmee hij of zij kan sturen op het verbeteren van zijn of haar prestaties.

Ook biedt de razendsnelle Zoektechnologie (vergelijkbaar met Google, Funda &BOL) medewerkers in staat om zelf informatie te vinden die zij nodig hebben. Uiteraard hebben zij alleen toegang tot de data waarvoor zij geautoriseerd zijn.

Benieuwd hoe jouw ziekenhuis data slim kan inzetten?

Bel met Claudia via +316 107 08 265
Arnhem
"Met de automatische facturatie-blokkadefunctie van ValueCare verlagen wij onze administratieve lasten per direct." Jolanda Proosten, Manager Financiële / Zorgadministratie, Ziekenhuis Rijnstate

ValueCare netwerk

Samen weten we meer!

Binnen ons netwerk wisselen onze klanten actief rapportages, actielijsten en kennis met elkaar uit. Zo lopen onze klanten voorop en worden inspanningen en kosten gedeeld.

Zuyderland
Noordwest Ziekenhuisgroep
Rijnstate
Gelre Ziekenhuizen
Erasmus MC
Haaglanden Medisch Centrum
AMC
LUMC
Boven IJ Ziekenhuis
VUmc

Niks van ons missen?

Meld je aan voor onze nieuwsflits!

Meest gestelde vragen

Ziekenhuizen

Wij snappen de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander. We geven graag antwoord op de vragen die je hebt. Staat je vraag er niet tussen? Stel 'm gerust!

Welke bronsystemen ontsluit ValueCare?

We ontsluiten een groot aantal bronsystemen in de ziekenhuis-sector (en kunnen alle systemen ontsluiten). De data zetten we om naar ons generieke datamodel voor de ziekenhuizen. Een aantal veel gebruikte systemen die wij ontsluiten zijn bijvoorbeeld HiX, EPIC, Nexus, Cerner/SAP, AFAS, Exact en Beaufort.

Waarom kunnen we niet zonder al die controles?

We ondersteunen ziekenhuizen om alle activiteiten die zijn uitgevoerd ook juist, tijdig en volledig vast te leggen. Daarbij sluiten we aan op de eisen die gesteld worden en proberen dat zo eenvoudig mogelijk te maken. We bewaken daarbij de rechtmatigheid van zorg én kijken we ook of alles volledig is gefactureerd.

Hoe zorgen jullie ervoor dat onze data veilig is?

Dit is uiteraard een cruciale voorwaarde voor ons en wordt gewaarborgd door onze ISO27001-NEN7510 certificering. Verder sluiten we een verwerkersovereenkomst af met onze klanten op basis van een door de zorg opgezette standaard (BOZ verwerkersovereenkomst).

Wat kan het netwerk van ValueCare ons opleveren?

Alle rapportages en controles die ontwikkeld worden zijn beschikbaar voor het netwerk. Zo kun je direct aan de slag en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten met en voor onze klanten om kennis- en ervaringen uit te wisselen. Nieuwe ontwikkelingen of wijzigingen in de markt worden samen met de koplopers snel opgepakt en vertaald naar oplossingen.

Laatste nieuws

Ziekenhuizen

Wij zijn altijd in beweging. Hieronder lees je alles over de laatste ontwikkelingen.

Stuur ons een bericht

Direct contact

Claudia

Claudia Keijzers

+316 107 08 265
claudia.keijzers@valuecare.nl
connect via linkedin

Esther

Esther Wiersma

+316 341 86 571
esther.wiersma@valuecare.nl
connect via linkedin